Abbott

Abbott 2014 II. félév

Az Abbott Laboratories az egészségügyi szolgáltatási szegmens számos területén jelen lévő, a világ egyik vezető gyógyszeripari vállalata. Az Abbott Laboratories célkitűzése, hogy az egészségügyi ellátás során használt gyógyszerek és egyéb termékek, így a tápszerek, orvostechnikai eszközök és diagnosztikumok kutatása és fejlesztése, valamint gyártása és forgalmazása terén úttörő szerepet vállaljon és a legmagasabb minőséget képviselje ezeken a területeken.

Az Abbott Laboratories-t több mint 120 éve alapították azzal a szándékkal, hogy a tudományt az egészségügy szolgálatába állítsák. Ez ma már a vállalat büszke öröksége: világszerte mintegy 70 ezer dolgozója törekszik arra nap mint nap, hogy az Abbott az egészségüggyel kapcsolatos szükségleteknek több mint 130 országban megfeleljen; hogy az egészségmegőrzésben és gyógyításban csecsemőkortól az idős korig megoldásokat nyújthasson.

A sikert sokféleképpen mérjük: üzleti eredményeink, ügyfeleink elégedettsége, termékeinkbe, szolgáltatásainkba és megoldásainkba vetett bizalom, munkatársaink lojalitása mind-mind létfontosságú volt abban, hogy az Abbott hosszú ideje sikeresen működik. Ezt a jövőben is meg kívánjuk őrizni és ezért mindent meg is teszünk. Erőfeszítéseinket tükrözik a társadalmi szerepvállalás területén mutatott vállalásaink, adományozási és humanitárius aktivitásaink, valamint azok a nemzetközi és helyi kötődésű díjak és elismerések, amelyeket az innovációs tevékenységünkért, dolgozóinknak indított programjainkért vagy éppen gyártói folyamatainkért kaptunk.